Woningruil eensgezinshuisje in Zaandam

  • petra

    Leuke eensgezinswoning met twee ruime slaapkamers en een grote zolder met vlisotrap die wij zelf ook als slaapkamer gebruiken. Vrij grote achtertuin met schutting, 8 m diep, en een voortuin. Een tweede WC boven en overal hout op de vloeren. De huur, 395,00, gaat niet omhoog bij ruil. De woning ligt in een rustige wijk maar vlakbij het centrum, en vlakbij supermarkt, zwembad, sportverenigingen en parken, bushaltes, allemaal binnen een paar honderd meter. Amsterdamcentrum 12 km verderop, Amsterdam Noord 5 km. Het Twiske, recreatiegebied, 5 km.

    Voor een driehoeksruil zoeken wij een woning met minimaal vier kamers, dus drie echte slaapkamers. Liefst wat groter ivm 3 kinderen. Flat of woonhuis maakt niet zoveel uit, als het maar niet te hoog is. En de huur mag, ook na ruil, niet hoger zijn dan 554 euro want bij sommige woningbouwverenigingen gaat de huur omhoog na ruil. Binnen een straal van 20 km van Amsterdam.

  • kubilay

    hallo ik heb een gezins woning in dronten digt bij centrum twee stap school digt bij rustig buert 4 kamer voor achter tuin dank wel als wil 0641688348 ikwil graag naaar zaandam

  • petraxyz

    :(Da's 71.6 km van Amsterdam